PIRET PENT-MIILING: Juhatuse liige

 +37258063742piret@masaan.ee

Aastaid tagasi lubasin oma endisele tööandjale, et ma ei hakka kunagi enam puuetega inimestega tööle. Nüüd olen ma kokku üle 15 aasta olnud sotsiaalvaldkonnaga seotud. Olen töötanud nii laste, kui täiskasvanutega, nii erihoolekandeasutuses, kui individuaalselt. Viimased viis aastat olen Tallinnas koordineerinud tugiisikuteenust vaimupuudega täiskasvanutele. Selleks, et olla oma klientide jaoks rohkem olemas, pakkuda neile paremaid võimalusi, otsustasime sammu edasi astuda. 

KAILI KÄESEL-MAASTIK: Teenuste juht (Kesk-Eesti)

+3725548111kaili@masaan.ee

Ligikaudu paarkümmend aastat tagasi sattusin tööle väikesesse erihooldekodusse ja sealtmaalt sai alguse pikk töösuhe erihoolekandes ning tahe panustada puuetega inimeste ellu. Tööd tehes sai aina enam selgeks, et sotsiaalvaldkond on see, kuhu ma kuulun ja mis mind tegutsema motiveerib. Praktilistele teadmistele lisaks omandasin sotsiaaltöö hariduse Tallinna Ülikoolis ning magistriõpingute lõpus tundus käes olevat aeg ennast teostada läbi ühingu loomise, et panustada kodukandi inimestesse ja tegutseda nii nagu süda õigeks peab. 

Nele Rebane: Tugiisiku- ja erihoolekandeteenuste koordinaator (Tallinn)

+37258048822nele.rebane@masaan.ee

Olen õppinud õigusteadust. Töötasin pikalt ühes hulgimüügifirmas ja viimased viis aastat töödejuhatajana koristusfirmas. Alates 2023. aastast töötan MTÜs Masaan tegevusjuhendajana ning koordineerin ka tugiisiku- ja erihoolekandeteenuseid Tallinnas. Minu jaoks on väga põnev näha sotsiaalvaldkonna arengut ning õppida oma ala spetsialistidelt.

KRISTI PAAS: assistent ja ISTE koordinaator

+37253911611kristi@masaan.ee

Olen esimeselt erialalt noorsootöötaja, teisel kooliteel õppisin eripedagoogikat. Aitan meeskonda sündmuste korraldamisel, dokumentide haldamisel ning tegelen ka ISTE-projekti koordineerimisega Tallinnas, Kiilis, Kohilas, Raplas ja Kehtnas.